Jak s radostí zhubnout 8 kg za 60 dní?

Hodně mých klientek řeší to stejné téma. Jsou se svou váhou nespokojené a začínají s hubnutím pořád dokola a zoufají nad tím, že nejsou schopné to dotáhnout do konce. V čem je problém? Proč se jim to nedaří? Pokud řešíte stejné téma, čtěte dál a já vám ukážu cestu, jak s radostí zhubnout za pouhé dva měsíce...

SDÍLET

Proč se vám nedaří hubnout a začínáte pořád od začátku?

Kladete na sebe velké nároky

Stanovte si takové cíle, které jste schopné zvládnout a pokud se náhodou stane, že polevíte, tak si to nevyčítejte. Nechte si prostor pro lidské chybování. Je přeci lepší čas od času zhřešit, než brát každý přešlap jako nenapravitelnou tragédii, kvůli které se pak zbytečně přestáváte snažit. Takže krásky, hlavně žádné výčitky, stres a sebeobviňování. Buďte k sobě při hubnutí laskavé.

Máte špatně nastavený jídelníček a hladovíte

Nehledejte drastické diety jen proto, že máte pocit, že si musíte opravdu hodně odepřít, abyste konečně zhubly. Je to úplně naopak, váš jídelníček musí být rozmanitý, chutný a vyvážený. Abyste začaly hubnout, musí mít vaše tělo dostatečný příjem živin - vitamínů, bílkovin, vlákniny, ale také  sacharidů a tuků. V tomto případě je nejlepší váš jídelníček zkonzultovat s výživovým poradcem. Zjistíte, že na tom není nic složitého a budete se cítit hned mnohem lépe. 

Nakupujete bez rozmyslu

I když víte, co máte jíst, nakoupíte si domů spousty jídla, které nejste schopny ani sníst a najdou se tam i nezdravé potraviny, které pak po večerech mlsáte. Poradím vám, jak se tomu vyhnout. Nechoďte nakupovat, když jste hladové. Připravte si dopředu nákupní seznam, kde budete mít přesné množství potravin na určitou dobu, např. na týden, abyste stačily vše spotřebovat a jídlo nevyhazovaly. A v neposlední řadě choďte nakupovat do obchodů, kde mají zdravé a kvalitní potraviny. Pokud jdete do velkého hypermarketu, vyhýbejte se uličkám se sladkostmi a brambůrkami a čtěte si složení na etiketách, ať máte jistotu, že vaše tělo dostane jen to nejlepší. Uvidíte, jak si pak jídlo budete rády vychutnávat.

Jíte nevědomě

Položte si ruku na srdce. Jak často jíte ve spěchu, při práci, u televize nebo ještě hůř s mobilem v ruce? A to je bohužel další příčina toho, proč se vám nedaří hubnout. Udělejte si čas, klid a věnujte jídlu svou pozornost. Naučte se hezky stolovat, jídlo si krásně naservírovat a vědomě si ho vychutnávat, tím zvýšíte svou vlastní sebehodnotu

Nerespektujete při cvičení své tělo

Ve skrytu duše doufáte, že když budete mít nadměrnou fyzickou aktivitu, že zhubnete. Ale i zde platí, všeho moc škodí. Z přetrénování budete zbytečně příliš unavené, podrážděné, bude se vám hůř spát a můžete si přivodit i zbytečné virózy. Tohle všechno pak opět vede k tomu, že ztratíte zájem o hubnutí a budete to chtít opět vzdát. Prosím vnímejte své tělo, respektujte ho. Cvičení se nesmí stát povinností, ale mělo by pro vás být radostí a přinášet vám uspokojení. Zvolte si druh pohybu podle toho, jak se zrovna cítíte a na co máte náladu. Jednou to bude posilování, běhání, příště si můžete zvolit uvolňující tanec, jógu, procházku nebo dechové cvičení.

Málo odpočíváte

Při hubnutí je velmi důležitý odpočinek. Naučte se relaxovat, dopřejte si odpočinek a kvalitní spánek. Tělo i duše potřebuje mít čas na regeneraci, v opačném případě pak dochází k extrémní únavě, oslabení imunity, stresu a tělo si začne ukládat tukové zásoby. Proto se vám nedaří hubnout a opět máte pocity to vzdát. Takže se naučte odpočívat bez výčitek. Vyspěte se do růžova, dopřejte si koupel, saunu, masáž a další relaxační techniky

 

NAŠLA JSEM ŘEŠENÍ, JAK VŠE JEDNODUŠE PROPOJIT, ZHUBNOUT A JEŠTĚ SE U TOHO RADOVAT

Zjistila jsem, že i přes všechny rady je to pro mé klientky obtížné dodržovat. Proto jsem vymyslela koncept 60 denní online výzva "Hubnutí s nadšením", kde je cílem zhubnout 4-8 kilo v rámci dvou měsíců, rozpohybovat tělo a stagnující energii v něm, zbavit se negativních emocí, a především dosáhnout toho, po čem toužíme.  Výzvu, kde se všechny ženy navzájem podporují, pomáhají si a hlavně mají vše důležité k dispozici.

Po dobu výzvy ženy každé ráno motivuji, mají připravený jídelní plán na každý týden, včetně nákupních seznamů a receptů na všechna jídla (snídaně, obědy, večeře). Každý týden mají k dispozici videorecept nebo vaříme společně online. Připravila jsem cvičební lekce tak, že některé lekce jsou svižnější a některé klidné, abychom respektovaly svá těla. Jednou týdně se vždy sejdeme přes zoomovou aplikaci online, kde si užíváme intuitivní ženský tanec, který vždy zakončuji vedenou meditací. Ženy ode mě mají k dispozici tabulku vážení a měření, kam si mohou zapisovat každý týden svou váhu a míry. Výsledky je nesmírně motivují v tom jít dál ve své cestě. Celá výzva je poklidná a v radosti, žádné stresy a mordování těla.

Jestli máte chuť se také do výzvy připojit, ještě můžete. Další 60denní online výzva začíná 17.3.2022. Stačí kliknout na tlačítko níže :)

Chci zhubnout

Zúčastnila jsem se v Království Duše 60denní online výzvy přes vánoční svátky a podařilo se mi v tomto období jednoduše zhubnout 6,5 kg. (Alena, 49 let)

Podívejte se na celý rozhovor s Alenkou, která se zúčastnila 60denní online výzvy přes vánoční svátky. Podařilo se jí i v tomto období s lehkostí zhubnout 6,5 kg. Celou výzvou prošla s velkou radostí bez nátlaku, stresu a trýznění svého těla. Přineslo jí to ale mnohem více než jen úbytek váhy... 

Pokud chcete také zhubnout a změnit svůj životní styl, neváhejte a přihlaste se, společně to zvládneme! 

Těším se na vás.

Vaše Jana

Přihlásit se